SKBL

Storkøbenhavns Byggelau

. Byggeentreprise til både private og erhverv. Udfører alt bl.a renovering til nybyggeri og spjæld opgaver. Maler, tømrer, elektriker og låsesmed. 

STORKØBENHAVNS BYGGELAU

Nybyggeri &
Revovering

Byggeentreprise til både privat og erhverv. Storkøbenhavns Byggelau tager sig af opgaver inden for håndværk, låsesmed, elektriker og byggeri i hele Storkøbenhavn.

Byggefirma og tømrerarbejde

Vores byggefirma København er vokset til et veletableret og populært tømrerfirma. Dette er blevet muliggjort af vores medarbejders dedikerede holdning og viden om forskellige materialer, og hvordan vi bruger dem bedst muligt. Vi bygger økonomisk og bæredygtigt. Hvis du har et udfordrende job, vil vi sammensætte nøjagtigt det team, der vil gøre arbejdet bedst. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og på denne måde kan vi holde priserne nede for dig.

 

Byggeri og håndværk

Ydelser og service

Storkøbenhavn Byggelau

Hos os er det vigtigt at levere værdi til dig som kunde. Derfor sørger vi for, at du får en masse tømrerarbejde for vores penge. Personalet hos os i Storkøbenhavns Byggelau sikrer, at du er fuldstændig tilfreds med vores byggefirma og tømrerarbejde gennem lang erfaring og god viden om blandt andet renovering af badeværelser, gulve, totalentreprenør og køkkenrenovering. Vi efterlader ikke en kunde utilfreds, og vi er meget dedikerede til at gøre et godt stykke arbejde. Vores teamånd og arbejdsholdning øger kvaliteten af ​​det arbejde, der udføres som tømrer København. Vi er glade for at tage os af specifikke anmodninger, du måtte have. Lave hjemmeside priser

Tilbud og arbejde

Du kan nemt få et tilbud på dit arbejde lige her. Beskriv bare dit arbejde så godt du kan og indsend. Vi modtager alle typer job, store og små. Send også en dato, som du kan modtage til vores personale til en inspektion af arbejdet.

Det er godt, hvis du er involveret i at beslutte arbejdet med os for at få snedkeriet, ligesom din vision er eller bedre. Vil du også hjælpe tømrerarbejde er godt for os. Den vigtigste ting er, at slutresultaterne vil være mindst lige så gode, som du oprindeligt troede. Det kræver et lille engagement fra begge sider for at synkronisere vores mål, og begge parter kan føle sig tilfredse med det udførte tømrerarbejde. Alle vores medarbejdere er faglærte tømrer i København.

P.s Ny hjemmesidedesign lavet af Silverbeerg

Tilfredse kunder
100%
5 stjerner på reviews
94%
Builders working at construction site
Altid

Pligtopfyldende og loyal

Inden for tømrerarbejde er der retningslinjer og handelsregler. Vi følger ikke bare disse, men overgår dem så godt vi kan.
Ydelser

Vi væretager

Elinstallationer for privat og erhverv i hele Storkøbenhavn inkl sikkerhedsløsninger til privat og erhverv. 

Renovering

Komplette renoveringsprojekter, med maler, elektriker tømrer låsesmed , ny el- tavle og udskiftning og reparation af kabler stikledning osv.

Alt indenfor sikring. – Alarm, autolåsesmed, montering af låse, låsesmed og overvågning til privat og erhverv.

Inden for tømrerarbejde er der retningslinjer og handelsregler. Vi følger ikke bare disse, men overgår dem så godt vi kan. Vores mål er at give dig ekstra god værdi for pengene, så du aldrig behøver at tøve med, hvilket byggefirma København du vil bruge igen. Vores tømrerværksteder varer evigt. Hvis du har brug for at skifte vinduer eller renovere badeværelser i København, er vi det rigtige valg. Vores håndværkere er mestre af begge dele!
Galleri

Storkøbenhavns Byggelau

Hurtig service

Til tilbyder også

Udover renovering, elinstallationer  og sikring tilbyder vi også disse tre ydelser;

Hand painting wall with paint roller, pastel color. Appartment renovation, repair, building and home

Malerarbejde

Danske faglærte malersvende udfører maler arbejde i hele Storkøbenhavn

People renovating the house concept

Murer

Vi har dygtige underleverandører der udfører murer arbejde til os. 

Measuring the frame

Tømrer

Dygtige danske tømrer til fair pris. Udfører alt fra små opgaver til større byggeprojekt. 

Blog

Nyheder

Sponsorer

Hvadhvorhvordan

Svar på dine online spørgsmål; Hvadhvorhvordan.dk

Og Pris info.

Lej en Maler, Lej en tømrer osv.  Find billig hjælp til erhverv